Vaša Iskustva

Mama Vesna


Bebac ima 15 dana. od prekjuče ima grčeve. Patronažna sestra nam je preporucila: biogaju, espumisan i coliprev. Svaki ovaj preparat ima različito dejstvo: biogaja je probiotik, espumisan pomaže bebi da izbaci gasove, a coliprev je enzim koji pomaže pri varenju laktoze. Odlučila sam se za coliprev i vec posle prve doze smo svi odahnuli. Skup jeste, ali po mom mišljenju vredi svaku paru.

Mama Bojana J.


Mesec dana smo koristili razne preparate koji su bili manje-više od pomoći. Danas smo probali Coliprev i nakon prvog korišćenja se primećuje razlika. Bebac mirno spava. Hvala!!!

Mama Dijana D.


U poslednje vreme došlo je do neke nestašice colipreva ali smo pored toliko pozitivnih iskustava ipak uspeli da se snadjemo za svoju dozu leka. I ništa nismo pogrešili! Vredelo je truda i svi komentari su istiniti. Naše dete konačno spava, a ni mama ni tata vise nemaju podočnjake :)

Mama Aleksandra V.


Probali smo dosta preparata i ništa nije pomoglo, dok jednog dana nismo culi za kapi ColiPrev i rešili da probamo, prezadovoljni smo - kapi su odlične! Preporučila bih svima da probaju neće se pokajati.

Mama Marijana P.


Već drugog dana od početka grčeva krenula sam sa ColiPrev kapima. Za razliku od prva dva dana, beba sa ColiPrev kapima u kombinaciji sa termoforom spava po 3, 4 sata i što je najbitnije nema onog, za roditelje stresnog, neutešnog plača. Hvala.

Mama Dragana N.


Pozdrav. Moja beba je od prvog dana od kada smo izašli iz porodilišta imala grčeve i nadimanja. Probali smo nekoliko proizvoda, na bazi probiotika, kuvali čajeve, stavljali termofor, ali ništa nije pomagalo u potpunosti. Sve dok nismo otkrili Coliprev kapi. Nema veće radosti nego kad vidite da se vaše dete ne muči.

Mama Andriana P.


Dobar dan. ColiPrev kapi su mi jako pomogle. Moja oba dečaka su imala komplikacije sa dojenjem. U njihovo i svoje ime mogu da vam kažem hvala, i vaš proizvod toplo preporučujem. Hvala na super "lekiću" za moje dečake. Lep dan.

Mama Ana K.


Super ste! ColiPrev je neverovatan, konačno se spava noću, a ne da nas muče ti grčevi. Šteta što i ranije nisam saznala za njega. Ali sada ga preporučujem svim mojim poznanicima koji čekaju bebu.

Mama Mira L.

bebac.com


Mojoj bebi nije pomagao nijedan preparat, mislim da smo probali 5-6 različitih... Kad krenu grčevi činilo mi se da nema kraja i svi smo bili iscrpljeni. E onda je moja zlatna doktorka (hvala joj) rekla da uzmemo neke nove kapi ColiPrev i da se strogo držimo uputstva, tj. da ne preskačemo obroke jer se daje pre svakog podoja. Već prvog dana su grčevi stali!!!

Mama Ivana K.M.


Jako sam zadovoljna. Nakon prve doze, sat vremena sna, nakon druge dva sata. Počeo je da se smeje, i mi sa njim. :-)

Mama Suzana H.


Dobar dan, sa kapima ColiPrev imam jako dobro iskustvo. Moj sinčić je imao kolike, barem mislim da jeste, jer je stalno plakao. Nakon prve doze kapi se smirio, i problem je nestao.

Pin It on Pinterest